Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wiedzmin, jak cofnac swoj blad

blazej2222

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka.Jeszcze dzis rano uznalem tego vincentego za winnego( juz nie pamietam jak, ale chyba przez przypadek) i kolo sie na mnie obrazil i nie chce gadac ze mna

Od rana zrobilem kilka grubszych zlecen, zarobilem troche, i chcialem zrobic sobie wdziecznosc grabarza, ale vincent ma focha a talar mowi ze mam go uniewinnic.W tym samym czasie podczas sekcji, okazuje sie ze winny to kalkstein.I tu wlasnie mysle ze cos zjebalem bo podobno winny to ten azar ktory sie w detektywa zamienil.Tymczasem ja juz obrazilem kalksteina i ten tez ma focha.Nie wiem jak uniewinnic talara, wiec wdziecznosci grabarza nie zrobie, a tam podobno znajduje cialo detektywa i potem sekcja itp.

Pytanie: czy istnieje jakas mozliwosc, abym cofnal sie do miejsca gdzie vincenta uznalem jako winnego nie tracac tych zadan pobocznych co zrobilem w miedzyczasie?A nawet jesli to czy istnieja jakies cheaty/trainery dzieki ktorym moglbym zrobic te zadania duzo szybciej?Save przed tym jak vincenta obrazilem mam, tylko nie chce mi sie za bardzo powtarzac 3 godzin tego co pobocznie zrobilem...

Tak wiec czy istnieje takowa metoda lub jakies cheaty?

Opublikowano

Czyli bd mógł normalnie gadać potem z vincentem i zrobić to zadanie wdzięczność grabarza?

Jeśli chcesz cofnąć wybór musisz mieć zapisaną gre przed tym, nie ważne co wybrałeś na końcu wybierzesz tego winnego, ponieważ tam liczą się dowody, a nie komu powiedziałeś, że go podejrzewasz. Rób główne misje to zobaczysz.

giphy.gif

Opublikowano

Cofnij zapisy gry inaczej usun.

Odpowiedź 2/10 nie grał w wiedźmina a odpowiada... Jest tak jak napisałem (skończyłem wiedźmina na każdy mozliwy sposóB)
Opublikowano

Nie ma znaczenia czy uznasz kogoś winnego lub nie w śledztwie, bo i tak będziesz musiał przed końcem drugiego aktu odwiedzić cmentarz w Wyzimie, a tam będzie grobowiec w którym odkryjesz prawdę.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

O ile pamiętam tam trzeba było dosyć jakiś klucz na cmentarz albo do krypty, jak wykonasz to zadanie i dostaniesz to, to idziesz tam do krypty i szukasz... ;)

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...